fbpx

Co je možné dozvědět se z diskuzí o laserové epilaci? Názory a zkušenosti klientely

Je to zkrátka něco, co patří k lidské přirozenosti – člověk může mít informace včetně erudovaného  výkladu od nejpovolanějších odborníků, ale před definitivním rozhodnutím potřebuje slyšet ještě názor z druhé strany, tedy od zákazníků. V diskuzích je jí dáno prostoru hodně, a překvapivě se vyjadřuje jednohlasně. 

Noste co chcete bez obav, že vystavíte na odiv nechtěné chloupky. Laserová epilace vám dává svobodu, více volného času, který byste jinak mrhali depilačními procedurami, a dokonale hladkou pokožku 24 hodin denně, 7 dní v týdnu.

Zbavte se otravných chloupků natrvalo

Obsah

Typický dotaz v diskuzích aneb holky, mám jít na epilaci laserem?

Tazatelky (ale i tazatelé) pátrají v diskuzích po jediné věci – chtějí potvrzení, důkaz, že tato nová technologie opravdu funguje. Hledají cíleně někoho, kdo má sám vlastní nebo alespoň zprostředkovanou zkušenost, a tak může potvrdit, že všechno, co laser údajně dovede je pravda. Jestli se potenciální zákazníci rozhodují na základě verdiktů anonymních účastníků diskuze, mají kliniky estetické medicíny vystaráno; na jejich služby se musí stát fronty. Jednoznačně nejčastější odpovědí je totiž – byl(a) jsem na tom a od té doby mám od chloupků pokoj. 

Ušetřete čas věčným bojem s chloupky. Epilace laserem vám dá hodiny a hodiny navíc, které byste jinak strávili voskováním, holením nebo vytrháváním. Jestli usilujete o dlouhodobě hladkou pokožku, lepší řešení prostě nenajdete!

Už mě boj s chloupky nebaví

Kouzelné předtím a potom

Upovídanější příspěvky v diskuzích barvitě popisují úmorný boj s chloupky, časté depilace cukrovou vodou a u profesionálů a zákrok laserem přirovnávají k mávnutí kouzelného proutku, po kterém chloupky bezbolestně a napořád zmizely. Pokud diskutující uvádějí také cenu, rozhodně jim částka nepřipadá přemrštěná nebo nevyužitá. 

Rychlá, bezbolestná a hlavně s výsledky, které předčí každou jinou metodu. Laserová epilace si poradí s obyčejnými i zarostlými chloupky kdekoliv na těle. Dejte jí šanci a mějte pokožku jako samet.

Dejte laserové epilaci šanci

Recenze také na průběh zákroku

S potřebou klientů mít zpětnou vazbu v podobě hlasu lidu počítají specializovaná pracoviště na laserovou epilaci a na svých stránkách zveřejňují recenze svých klientů nejen na výsledek, ale také na průběh samotného zákroku. Méně důvěřiví jedinci si mohou projít desítky a desítky životních příběhů lidí, kteří se již před nimi rozhodli zbavit chloupků jednou provždy. Najít negativní komentář bude opravdu těžké. 

Může být pro vás zajímavé  IPL epilace vs. laserová epilace: Jaká metoda je vhodnější pro trvalé odstranění chloupků? Srovnání metod

Žádné bolestivé voskování ani jiné procedury, které musíte stále opakovat. Laserová epilace řeší problém nechtěných chloupků dlouhodobě, s minimem korektivních zákroků. Bezpečnější, rychlejší a preciznější metodu dnes nenajdete.

Objednat laserovou epilaci
4.3/5 - (3 votes)
Sdílejte informace o odstranění tetování.
Sdílet na Facebooku
Sdílet na Linkdinu

VYZKOUŠEJTE SKUTEČNOU EFEKTIVITU OŠETŘENÍ A OBJEDNEJTE SE NA

1 x ošetření jednoho podpaží ZDARMA!

VYZKOUŠEJTE SKUTEČNOU EFEKTIVITU OŠETŘENÍ A OBJEDNEJTE SE NA

1 x ošetření jednoho podpaží ZDARMA!

Kontaktujte nás

ošetření jednoho podpaží ZDARMA
× Poradíme Vám